Plinski žari in gorilniki

Plinski žari in gorilnikiPlinski žari so primerni za zunanjo uporabo in so nepogrešljivi za piknike in kosila v družbi prijateljev in znancev. Plinski žari se razlikujejo v različnih modelih, velikosti, moči, številu gorilnikov in mnogih drugih lastnostih. Alternativa pa je plinski gorilnik, ki ga enostavno priključite na plinsko jeklenko in že ga lahko uporabljate. Oboje in še več pa vam ponuja spletna trgovina Flamula, med drugim tudi različne žare, kot so električni, na oglje ipd, nudijo vam tudi grelnike prostora in zunanje kuhinje. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani podjetja flamula.si, izdelek pa si lahko kar naročite. Nudijo vam varen nakup, brez kakršnega koli tveganja, artikel pa vam dostavijo na vaš dom.

Ko se odločate za žar morate biti pozorni na to, ali imate dovolj prostora. Če je velikost prostora problem, morate svoje želje prilagoditi. Če imate teraso ali majhen vrt si lahko izberete manjši ali pa zložljivi žar, da prihranite pri prostoru. V primeru, da se avanturist pa vam podjetje Flamula nudi zložljive žare, ki jih boste zlahka pospravili v svoj avtomobil in se odpravili v naravo. Pri večini žarov pa vam nudijo tudi brezplačno cev za priklop plina in pregiben pokrov. Oglejte pa si tudi ponudbo plinskih gorilnikov s različnimi premeri, odločitev je odvisna od vaših potreb. Če se je vaš žar pokvaril lahko v spletni trgovini Flamula zlahka naročite nov gorilnik in žar vam bo deloval kot nov.

Oglasite se v njihovem razstavnem salonu in z veseljem vam bodo posredovali informacije, ki vas zanimajo o žarih in peki.