Nadstreški za avtomobile

Nadstrešek za avto je izvrstna rešitev za vaš avto. Današnji nadstreški za avto izvrstno dopolnijo izgled same hiše. Največji problem klasičnih garaž je ta, da povzročajo zelo velike toplotne izgube.

Vsakič ko odpremo garažna vrata se temperatura prostora drastično zniža, problem pa se ne pojavi samo pri znižanju temperatur. Velikokrat se zgodi, da so avtomobili mokri, ko jih zapeljemo v garažo, to pa pomeni veliko večjo vlažnost prostora, zarošene šipe in pa mogoč nastanek plesni.

nadstrešek za avto

Poznamo nadstreške iz različnih konstrukcij, te so lahko lesene, kovinske ali pa drugačne. Najbolj obstojni so zagotovo kovinski nadstreški, saj jih za razliko od lesa ni potrebno obnavljati tako pogosto. Pri nakupu nadstreška vzemite v zakup višino in velikost vašega avtomobila, število avtomobilov, ter to ali bodo pod nadstreškom tudi avtomobilske prikolice.

Obstajajo pa tudi različne vrste vpetij nadstreškov in različne kritine. Tako izbiro kritine, kot tudi vrsto vpetja prilagodite konstrukciji. Nekateri nadstreški so lahko učinkovit podaljšek hiše, spet drugi pa so lahko popolnoma samostojni. Pri nas obstaja veliko različnih obrtnikov, ki vam bodo nadstrešek izdelali po ugodni ceni. Cene nadstreškov niso tako visoke, zanje boste že plačali nekaj denarja, a vaš avto bo pod nadstreškom veliko bolje zaščiten kot sicer. Cene osnovnih nadstreškov za en avto se gibljejo tam okoli 2000€ in dalje, kot pa sem že rekel, različni obrtniki imajo različne cene.

Če imate avto pod nastreškom boste vanj vstopili suhi, pa tudi pozimi vam ga ne bo potrebno čistiti ob morebitnem zapadlem snegu.